RENOVATIE APPARTEMENT  =  VPS BOUWMANAGEMENT  =  BETROUWBAAR EN WAARDEVOL ENGAGEMENT

In december 2014 hebben we ons appartement in Nieuwpoort gekocht. Op het eerste zicht leek de gemeubelde inrichting in orde, maar hier en daar moest er wel wat vernieuwd worden.

Hoe beginnen we eraan?

We waagden via internet de gok en maakten een eerste afspraak met de voor ons totaal onbekende renovatiefirma VPS Bouwmanagement. Volgende afspraken met andere firmas hielden we voor daarna.

We hebben die afspraken niet meer moeten maken, want de eerste kennismaking met zoon Dennis Vanpeperstraete was reeds een schot in de roos.

Diezelfde dag hebben we samen het appartement bezocht en besproken en alzo werd de start gegeven voor een grondige renovatie, vertrekkend vanaf nul en wat vandaag is uitgegroeid tot een juweeltje.

Budget en timing werden zelfs niet overschreden. Bij de bezochte leveranciers werden de keuzes van de materialen en de onderhandelingen over offertes steeds in het voordeel van de klant besproken, waarvoor dank.

Alle vorderingen konden we van dag tot dag opvolgen. Zelfs tijdens onze verre reis konden we aan de hand van fotos via mail in kontakt blijven.

Nu de oplevering heeft plaats gehad, zijn we uiterst tevreden over het resultaat en kunnen we vader Paul en zoon Dennis van harte bedanken voor de geslaagde samenwerking.

Ons project: Renovatie appartement Den Oever 6 04.03

bekijk dit project