Onze dank dus voor Dennis en Paul voor hun goede opvolging en … lang leve VPS!!

Wij wensten aanvankelijk in alle rust enkel de keuken en de badkamer van ons appartement uit de jaren ’60 te Westende te renoveren…

VPS heeft het uitvoeren van deze renovatie IN TOTO doen begrijpen, zodoende meerwaarde te geven aan ons goed, en een hogere huurinkomst te verwerven, dit zonder enig probleem!!!

Geen stress met een onberispelijke opvolging van de werken en vooral de mogelijkheid de evolutie ervan te zien via de foto’s op de site (we wonen op 150 km).

Bij de minste zorg of op te lossen probleem was Dhr. Paul Vanpeperstaete steeds bereikbaar om ons te bevragen over onze wensen en de te volgen weg, en al onze wensen werden ingewilligd.

De keuze van de verschillende vaklui was zeer oordeelkundig, professioneel en zeer goed uitgevoerd.

Zonder VPS denk ik dat we dit appartement niet zouden hebben kunnen renoveren zoals het vandaag is, door gebrek aan tijd en gezien de afstand van het goed, en bovendien aan de optimale voorwaarden die door hen werden onderhandeld.

Kortom, het was werkelijk een plezier om met VPS te werken aangezien het eindresultaat overeenstemt met onze desiderata en wie de tegenslagen in de evolutie van een bouwwerk kent (wie bouwt, die rouwt), hier is dat helemaal niet het geval geweest!!!

Onze dank dus voor Dennis en Paul voor hun goede opvolging en … lang leve VPS!!